Over Mecc Alte

Ruim zestig jaar is Mecc Alte zich aan het specialiseren op het gebied van de ontwikkeling en productie van uiterst innovatieve en betrouwbare generatoren voor een grote variatie aan toepassingen.

Generator uit 1947, 1954, 1987 en 2009

Het dagelijks toeleggen op onderzoek en ontwikkeling zorgt voor voortdurende verbetering op alle gebieden van technologie, organisatie en kwaliteit waaronder bijvoorbeeld ISO 9001 certificering. Mecc Alte is de grootste onafhankelijke producent van synchroon generatoren met ook nog eens het meest uitgebreide gamma generatoren in het vermogen van 1 tot 3000 kVA.
De doelstellingen van Mecc Alte zijn zeer ambitieus; de meest betrouwbare partner worden voor de mensen en bedrijven in de industrie. Van het ontwerp en aanpassen van synchroon generatoren tot after sales service en perfecte technische ondersteuning.

Mecc Alte Italy Mecc Alte ChinaMecc Alte UK

Met 27.000 vierkante meter oppervlakte van de fabriek, bijna 600 medewerkers en een omzet van ongeveer 110 miljoen euro. Mecc Alte is een gerenommeerd bedrijf dat klaar is voor alle uitdagingen in elke sector.

In Vicenza in Italië bevindt zich een 24.000 vierkante meter complex van kantoren, fabrieken en assemblage hallen. Daarnaast is er nog een groot complex in Engeland voor verkoop, service en productie met een oppervlak van 5000 vierkant meter. Ook in China heeft Mecc Alte een vestiging voor verkoop, after sales service en productie voor de Aziatische markt.

Mecc Alte is al jaren een gerenommeerde producent van generatoren en is klaar voor de uitdagingen in elke sector waar energie benodigd is.

Direct contact opnemen